OVER IMMO COVA >


IMMO COVA staat tot uw dienst in drie kantoren : Tielt, Aalter en Ardooie voor verkoop, verhuur, beheer, verzekeringen, woon-leningen, nieuwbouwprojecten..

 

Zowel voor als achter de schermen doen wij er alles aan om u perfect te begeleiden bij de aankoop, verkoop of verhuur van uw eigendom.

 

In de regio zijn wij reeds jarenlang een gevestigde waarde.  Onze servicegerichte, professionele en faire manier van werken garandeert u een optimale service aan de allerbeste voorwaarden en met een maximaal rendement.

 

Heeft u vragen, aarzel niet ons te contacteren.

 

Immo Cova is Erkend Vastgoedmakelaar in België : BIV nrs. 500149-502115  en is lid van van CIB. BIV Luxemburgstraat 16B - 1000 Brussel Erkenning voor België -  Reglement Plichtenleer BIV.

 

Ondernemingsnummer Immo Cova : BE 0430.744.633

 
 

 

 

 

Immo Cova is Erkend Vastgoedmakelaar in België : BIV nrs. 500149-502115 en is lid van van CIB.
BIV Luxemburgstraat 16B – 1000 Brussel -Erkenning voor België - Reglement Plichtenleer BIV - Ondernemingsnummer Immo Cova : BE 0430.744.633

 

Disclaimer : Deze website werd met de meeste zorg opgesteld. Mochten er zich toch fouten of vergissingen voordoen in onze mededelingen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact op zodat wij u rechtstreeks volledige informatie en begeleidend advies kunnen verschaffen over het goed waarvoor u interesse heeft. Doorklikken op deze pagina houdt de aanvaarding van deze disclaimer in.