VASTGOEDBEHEER >


Aurus BVBA legt zich onder meer toe op het opnemen van de taak van syndicus bij het beheer van mede-eigendommen en op het beheer van private eigendommen als rentmeester.

 

Daarbij staan deskundigheid, transparantie en waardecreatie centraal.

 

Reeds meer dan 450 eigenaars voor in totaal 856 privatieven deden reeds een beroep op Aurus voor het beheer van hun eigendom of hun aandeel in de mede-eigendom.

 

Met kantoren te Heist en te Tielt (secretariaat) strekt de dienstverlening zich uit over West- en Oost-Vlaanderen.

 

 

Wij bieden u alle garanties voor een goed en prijsbewust beheer van uw residentie. Wij zorgen voor correcte afrekeningen en eerlijke honoraria zonder verborgen commissies.

 

AURUS BVBA is erkend bij het Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars BIV 502115.

 

Kortrijkstraat 140 - 8700 Tielt

Tel: 051/40.52.53

Mail: info@aurus.be

 
 

 

 

 

Immo Cova is Erkend Vastgoedmakelaar in België : BIV nrs. 500149-502115 en is lid van van CIB.
BIV Luxemburgstraat 16B – 1000 Brussel -Erkenning voor België - Reglement Plichtenleer BIV - Ondernemingsnummer Immo Cova : BE 0430.744.633

 

Disclaimer : Deze website werd met de meeste zorg opgesteld. Mochten er zich toch fouten of vergissingen voordoen in onze mededelingen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact op zodat wij u rechtstreeks volledige informatie en begeleidend advies kunnen verschaffen over het goed waarvoor u interesse heeft. Doorklikken op deze pagina houdt de aanvaarding van deze disclaimer in.