GETUIGENISSEN

Coralie Door mijn job heb ik weinig tijd om de verkoop van mijn woning te organiseren. Met Carine van Immo Cova klikte het direct: een gedreven verkoopster met jarenlange ervaring. Na de schatting van het pand legde ze samen met mij de verkoopprijs vast, stelde ze het verkoopdossier op en ging ze met tal van kandidaten ter plaatse. De woning was binnen de maand verkocht aan de afgesproken prijs !
Jacques en Maria Sinds meer dan 15 jaar verhuren wij onze eigendommen via Immo Cova en we zijn uiterst tevreden over de samenwerking. Ons dossier wordt beheerd door Ilse en ze staat ons steeds met raad en daad bij. Bij elke verhuring worden een aantal kandidaten voorgesteld, de plaatsbeschrijving gebeurt door het kantoor zelf en ook de administratieve opvolging is top !
Bruno en Isabel Na een lange zoektocht vonden we uiteindelijk ons droomhuis in Ardooie. Annelien toonde ons de mogelijkheden van het pand en hielp ons ook met het inschatten van de aankoop- en verbouwingskosten. De compromis werd opgesteld in overleg met de notarissen. Alles verliep correct en punctueel.